Martin Armbrust

Jeg hedder Martin og er 27 år. Jeg er uddannet historiker med bachelor- og kandidattilvalg i engelsk fra Aarhus Universitet.

Mine fokusområder hos En Udenrigsanalyse er amerikansk indenrigs- og udenrigspolitik, historiebrug i danske og udenlandske medier og til dels britisk politik.

Jeg har tidligere beskæftiget mig med dansk, britisk og amerikansk samtidshistorie, dansk og europæisk middelalderhistorie, britisk 1800-talshistorie, engelsksproget litteratur og dansk immigration til USA.

Mit speciale drejede sig om historiebrug amerikanske film om Vietnamkrigen og den seneste Irakkrig. Jeg inddrog politiske, religiøse, litterære og krigshistoriske perspektiver på stoffet.

Jeg har arbejdet med på museer, arkiv og gymnasium.
Desuden har jeg beskæftiget mig med samaritarbejde, mentorarbejde og lektiehjælp hos CUDiM, Dansk Flygtningehjælp og Dansk Folkehjælp.

Læs mere om Martin på hans hjemmeside: www.martinarmbrust.dk 

ARTIKLER

Aggressive toner skærper atomtruslen

For nylig var Trump vært for en middag arrangeret for toppen af den amerikanske militærledelse. Da der skulle tages et fælles billede, bevægede Trump sig endnu engang ind i sin aggressive retorik. Læs mere her

 

 

Trumps utraditionelle vælgerbase

Den seneste tid har budt på et opsigtsvækkende samarbejde mellem præsident Trump og Demokraterne. Og det har været nødvendigt for Trump at trække i land, udskyde eller skrotte forslag og løfter fra valgkampen. Læs mere her

 

 

Danmarks udsigter i Brexitforhandlingerne 

En af de fem hjørnesten som regeringen lægger vægt på i sin udenrigs- og sikkerhedspolitiske strategi for 2017-2018, er dansk stillingtagen til Brexit. Regeringen vil fortsætte sit arbejde for at sikre et slankt og effektivt EU, med fokus på essentielle kerneopgaver. Læs mere her