En Udenrigsanalyse søger en kommunikationsassistent

Vil du gerne have praktisk erfaring med ekstern kommunikation og brænder du for internationale problemstillinger? Så er stillingen som kommunikationsassistent noget for dig.

Hvad er ”En Udenrigsanalyse”

En Udenrigsanalyse er et dansk webmagasin med to formål:

  1. At publicere analyser og artikler vedrørende internationale problemstillinger, skrevet (på dansk) af unge eksperter (personer under uddannelse, nyuddannede, og dem der er i begyndelsen af deres karriere)
  2. At skabe et arbejdsnetværk for alle udenrigsinteresserede – uanset hvor i verden de befinder sig

Vores analyser og artikler beskæftiger sig med temaer der går ud over Danmarks grænser. Vi dækker blandt andet emner inden for: Udenrigs- og sikkerhedspolitik; Humanitær assistance; Udvikling; International økonomi; Konflikter og konflikthåndtering; Global sundhed; Miljø og klimaforandringer; samt Menneskerettigheder.

Foruden dette, er En Udenrigsanalyse en online platform hvor unge udenrigsinteresserede kan mødes og danne et arbejdsnetværk. Ved hjælp af online forum, events og andet forsøger En Udenrigsanalyse at samle personer bosat i hele Danmark, og verden, omkring deres fælles interesse for internationale problemstillinger.

Har du lyst til at blive frivillig kommunikationsassistent for En Udenrigsanalyse?

En Udenrigsanalyse søger en kommunikationsassistent, som kan hjælpe til med vores eksterne kommunikation. Opgaverne omfatter blandt andet opdatering af hjemmesiden, samt eventplanlægning, og mindre marketingsopgaver.

For at blive betragtet til denne stilling ser vi gerne, at du har erfaring med kommunikation fra tidligere stillinger (dette kan være både faste eller frivillige stillinger). Men det er ikke et krav. Brænder du derfor for kommunikation, og har du mod på at lære mere om opgaverne tilknyttet en kommunikationsstilling, er du ligeledes også velkommen til at søge stillingen.

OBS! Da En Udenrigsanalyse er drevet af frivillige kræfter, kan vi desværre ikke kvittere med betaling. Vi vil dog gøre alt hvad vi kan for, at du får en masse praktisk erfaring. Desuden er der mulighed for at skræddersy stillingen til dit behov og karrieremål.  

Har du lyst til at blive kommunikationsassistent, så send dit CV og en kort beskrivelse af dig selv til os på: kontakt@en-udenrigsanalyse.dk. Du behøver ikke sende en motiveret ansøgning – vi går ud fra at motivet for din ansøgning er, at du gerne vil være kommunikationsassistent.

Ansøgningsfrist: 11.11.2018

Vi glæder os til at høre fra dig.

Med venlig hilsen,

En Udenrigsanalyse

En Udenrigsanalyse