Velkommen til En Udenrigsanalyse

UA2

Din første tanke, da du ramte denne hjemmeside var nok ”Hvad er det?”. Jo, nu skal du høre:

En Udenrigsanalyse er en hjemmeside med to mål:

  1. At publicere nuancerede analyser og artikler for alle
  2. At skabe et arbejdsnetværk for alle udenrigsinteresserede – uanset hvor i verden de befinder sig.

Vores analyser beskæftiger sig med emner, der går ud over Danmarks grænser, men ligeledes internationale emner, der påvirker Danmark og livet herhjemme. Emnerne varierer sig derfor fra krisen mellem NATO og Rusland til bekæmpelsen af Ebola.

Målet med vores analyser og artikler er at belyse kompleksiteten af nutidige internationale problemstillinger på en ukompliceret måde. Vi ønsker, at alle skal kunne læse og forstå vores indhold, da viden ingen grænser må have, men skal udbredes til alles fornøjelse og interesse. Du behøver derfor ikke have en kandidatgrad i samfundsvidenskab for at følge med her på En Udenrigsanalyse. Du skal blot have en interesse for hvad, der foregår i vores verdenssamfund.

Foruden at være et online magasin er En Udenrigsanalyse også ment som en platform, hvor udenrigsinteresserede kan mødes og danne et arbejdsnetværk. Hvert år rejser danskere ud i verden for at få erfaring. Dette kan medføre, at de går glip af et dansk arbejdsnetværk inden for deres fag. Men dette er ikke kun en problematik, som rammer udenlandsdanskere. Det rammer også personer, som bor udenfor hovedstaden, hvor mulighederne for et ”internationalt orienteret” netværk er mindre. Sidst, men ikke mindst, er der mange nyuddannede, som ikke ved, hvor de skal starte henne, når de ønsker at skabe et netværk.

Det vil vi gerne lave om på hos En Udenrigsanalyse. Vi forsøger at være startstedet og samlingspunktet for dem, som gerne vil have et internationalt-orienteret, men dansk centreret, arbejdsnetværk. Ved hjælp af online forum, events og andet forsøger vi at samle personer bosat i hele Danmark og verden omkring deres fælles interesse for internationale problemstillinger. Et netværk er dog intet uden de mennesker, som udgør det. Vi håber derfor at du vil tage dig tid til at læse mere om vores tilbud og tilmelde dig vores (gratis) Udenrigsnetværk.

Tak, fordi du har valgt at besøge En Udenrigsanalyse. Vi håber, at du vil vende tilbage mange gange og at du vil være med til at udbrede vores idé om at skabe analyser og netværk på tværs af landegrænser.

Med venlig hilsen,
En Udenrigsanalyse

En Udenrigsanalyse