Faste Skribenter

14080820_10157276479700368_940036009_nEmil Bülow

Emil har en Kandidatgrad i statskundskab fra Syddansk Universitet og har erfaring inden for blandt andet offentlig forvaltning, international politik og politisk filosofi. Emil har blandt andet arbejdet som adjunkt i samfundsfag på Odense Tekniske Gymnasium og bidrager, foruden til En Udenrigsanalyse, også til tidsskriftet Ræson.

Læs mere om Emil og hans artikler her.


Thomas Lie Eriksen

Thomas er cand.mag. i historie fra Københavns Universitet og er freelanceskribent med speciale i internationale relationer og moderne europæisk historie. Han har tidligere skrevet for bl.a. Politiken, Information, Ræson og IPmonopolet.

Læs mere om Thomas og hans artikler her.


img_0062u-1Christine Eggert Jacobsen

Christine læser jura på Københavns Universitet. Hendes juridiske interesseområder er international ret, EU-ret og retsfilosofi. Udover dette er hun stærkt optaget af udenrigs- og sikkerhedspolitiske problemstillinger samt konflikthåndtering og menneskerettigheder.

Læs mere om Christine og hendes artikler her


billed 3Anshul Sharma

Anshul læser til dagligt sin kandidat i International Business på Copenhagen Business School. Han besidder en bachelorgrad i HA Almen Erhvervsøkonomi. Han har en bred vifte af erhvervs- og frivillig erfaring, og hans interesseområder er international økonomi, udvikling, EU & FN og menneskerettigheder.

Læs mere om Anshul og hans artikler her


Frederikke2Frederikke Ramsby

Frederikke læser statskundskab på Københavns Universitet. Tidligere har hun taget en bachelor i Internationale Studier og Politik & Administration ved Roskilde Universitet. Gennem sin uddannelse har Frederikke orienteret sig mod internationale relationer og sikkerhed, sikkerhedspolitik i og omkring Mellemøsten.

Læs mere om Frederikke og hendes artikler her

 


jacob-2Jacob Lang Laursen

Jacob læser til en kandidat i Internationale Studier på Aarhus Universitet. Han har derudover en bachelorgrad i Antropologi med tilvalg i Religion, Politik og Samfund samt Udviklingsstudier. Jacob har bla. lavet feltarbejde i Litauen og Nicaragua, og er aktiv i Amnesty International, hvor han er gruppekoordinator for den lokale frivilliggruppe i Aarhus.

Læs mere om Jacob og hans artikler her


16425559_10154376490875669_253661671_nSimon Hjortdal

Simon er bachelor i idehistorie og retorik ved Aarhus Universitet. Derudover har han erfaring med bevidsthedsfilosofi fra sit kandidatstudie i filosofi på Københavns Universitet. Hans særlige interesseområder er vestlig psykologi, politisk filosofi samt etik- og moralfilosofi.

Læs mere om Simon og hans artikler her

 

 


ChristinaChristina Meinert

Christina læser til cand.soc. i socialt arbejde på Aalborg universitet i København med fokus især på kriminologien og arbejdet med sociale udsatte. Udover dette er Christina uddannet sygeplejerske, og har arbejdet på Rigshospitalet og i psykiatrien.

Læs mere om Christina og hendes artikler her

 

 


Martin Armbrust

Martin er uddannet historiker med bachelor- og kandidattilvalg i engelsk fra Aarhus Universitet. Hans fokusområder hos UA er amerikansk indenrigs- og udenrigspolitik, historiebrug i danske og udenlandske medier og til dels britisk politik.

Læs mere om Martin og hans artikler her

 

 


Giajenthiran ”Kalle” Velmurugan

Giajenthiran (bliver i daglig tale kaldt for Kalle) har en kandidatgrad i Kommunikation og er underviser på Aalborg Universitet. Han har bl.a undervist på studierne Kommunikation og Digitale Medier, Engelsk Almen samt Sprog og Internationale Studier. I 2016 arbejdede han syv måneder i Japan som Engelsk Underviser. I 2015 var han folketingskandidat for Radikale Venstre i Aalborg Nord.

Læs mere om Kalle og hans artikler her


fullsizerender

Isabella From

Isabella er i gang med en kandidat i sundhedsfremme og kommunikation på Roskilde Universitet. Hun har erfaring inden for sociale medier og hvad de bidrager med, samt diverse problemstillinger inden for sundhed.

Læs mere om Isabella og hendes artikler her

 


Thea Rasmussen

Thea læser Statskundskab på Københavns Universitet. Hendes politiske interesseområder er international politik, herunder sikkerhedspolitik, krig og fred, udenrigspolitik, internationale magtbalancer og de centrale teorier, realisme og liberalisme, i international politik.

Læs mere om Thea og hendes artikler her

 


UA_logoBastian Friborg

Bastian har en MA i Internationale Anliggender og en BA i Religiøse Studier fra Københavns Universitet. Han har i særdeleshed en interesse for flygtningepolitik og internationale organisationer.

Læs mere om Bastian og hans artikler her

 


Anne Marie Dixen Burgdorf

Anne Marie har en bachelor og kandidat i Folkesundhedsvidenskab fra Københavns Universitet. Under sit studieforløb læste hun et semester ved Universitetet i Oslo og hun er sidenhen flyttet tilbage til Oslo. Hendes interesseområde er blandt andet sundhedspolitiske forhold fra både et nationalt og internationalt perspektiv.

Læs mere om Anne Marie og hendes artikler her


Ida Croff

Ida læser til en bachelor i Language and International Studies på Aalborg Universitet. Hendes interesseområde er blandt andet internationale relationer, samt international politik. Ved siden af studierne, skriver hun artikler for det danske firma, Moneybanker, og arbejder som frivillig med asylansøger hos Red Barnet Aalborg.

Læs mere om Ida og hendes artikler her


Kresten Lune Nielsen

Kresten er cand.scient.pol. fra Aarhus Universitet med speciale i Public Diplomacy (offentlighedsdiplomati) i den danske udenrigstjeneste. Generelt har Kresten primært beskæftiget sig med diplomati og international politik i forskellige afskygninger.

Læs mere om Kresten og hans artikler her 

 

 


Anders Nyberg Olesen

Anders studerer Uddannelsesvidenskab på Aarhus Universitet, hvor han er i gang med sit afsluttende 6. semester. I løbet af Anders’ bachelor har han primært beskæftiget sig med det politiske aspekt af uddannelse, og det er særligt heraf hans store interesse for udenrigspolitik er opstået. Derudover er hans særlige interesseområder kapitalisme, ulighed og populisme.

Læs mere om Anders og hans artikler her

 


Natasja Engholm

Natasja har en professionsbachelor fra Danmarks Medie- og Journalisthøjskole samt en kandidatgrad i Mellemøststudier fra Syddansk Universitet. Hendes primære fokus i Mellemøsten er de arabiske Golfmonarkier, og hun har blandt andet skrevet om kvinders rettigheder i Saudi-Arabien og Kuwait, pressefrihed i Oman samt det Arabiske Forår i Bahrain.

Læs mere om Natasja og hendes artikler her


Dannie Hansen

Dannie har en uddannelse i Business Management fra Aarhus School of Business and Social Sciences. Han har studeret på Acurity World lederuddannelsen Personal Leadership Program og læser på nuværende tidspunkt Entrepreneurship in Emerging Economies på HarvardX med fokus på udviklingslande. Dannie interesseområder er økonomi i udviklingslande, kapitalisme samt international politik.

Læs mere om Dannie og hans artikler her

 


Pernille Krüger Mertz

Pernille er uddannet cand.soc. i Miljø- og Konfliktanalyse (også kendt som Human Security) fra Aarhus Universitet. Udover dette har hun en bachelor i Idéhistorie med tilvalg i International Relations og Europastudier. Under hendes studier har hun blandt andet læst i Ankara og i Kathmandu, med fag inden for international terrorisme og international beskyttelse af menneskerettigheder.

Læs mere om Pernille og hendes artikler her

 


Maja Bjørnmose Bundgaard

Maja er uddannet cand.mag. i Asienstudier fra Aarhus Universitet. Derudover har hun en bachelor i Kinastudier med tilvalg i Informationsvidenskab – IT og organisationer. Under hendes studier har Maja blandt andet taget et semester ved Beijing Normal University i Kina. Hendes interesseområder ligger inden for Asien med særligt fokus på Kina og Kinas rolle i det internationale samfund.

Læs mere om Maja og hendes artikler her

 


Julie Pastoft

Julie læser kombinations bachelor på Roskilde Universitet i fagene Kultur, Sprogmøde Studier og Internationale Studier. Hendes interesseområder er international konflikthåndtering, menneskerettigheder, den muslimske verden, og sikkerhedspolitik.

Læs mere om Julie og hendes artikler her