Natasja Engholm

Natasja har en professionsbachelor fra Danmarks Medie- og Journalisthøjskole samt en kandidatgrad i Mellemøststudier fra Syddansk Universitet. Hendes primære fokus i Mellemøsten er de arabiske Golfmonarkier, og hun har blandt andet skrevet om kvinders rettigheder i Saudi-Arabien og Kuwait, pressefrihed i Oman, statssponsoreret terrorisme i Saudi-Arabien, det Arabiske Forår i Bahrain, regimets fremtid i Oman samt kvindelige immigranters status og rettigheder i Kuwait.

Natasja har tidligere arbejdet som Public Information Officer for DACAAR i Kabul, Afghanistan, som journalistpraktikant for Times of Oman i Muscat samt som projektansat informationsmedarbejder for Kvinfo og Cross Cultures Project Association. Herudover laver hun oversættelsesarbejde og korrekturlæsning som freelancer.

Udover dette har Natasja lavet en del frivilligt arbejde som kommunikatør for blandt andet Verdenskvinder.dk, som stifter af NGO’en “Hjælp i Nærområderne” og tidligere som frivillig repræsentant for uledsaget afghansk mindreårig flygtning. I sin fritid læser hun moderne standardarabisk på A2-niveau.

ARTIKLER

Yemens glemte krig

Yemen gennemgår lige nu en af de største humanitære kriser i verden. Vi hører bare ikke særligt meget om den. Journalister bliver nemlig i praksis og i overført betydning taget som gidsler af krigens parter, som har interesse i, at verden ikke ved, hvor slemt det står til. Læs mere her