Ditte Maria Hovmand

ditte2Jeg er en engageret og selvstændig person i evig udvikling. Jeg er cand. mag i International Virksomhedskommunikation, med en Bachelor i tysk og engelsk virksomhedskommunikation. Min stærkeste side er mine gode analytiske og kommunikative kompetencer samt en klar skriftlig beherskelse af det danske sprog og gode sprogkundskaber i engelsk og tysk.

Mine mange erfaringer fra tidligere job, især i servicebranchen, har givet mig en stor servicemindedhed og jeg er vant til at sætte mig ind i komplicerede tekster på flere sprog såvel som at kommunikere med mange forskellige personligheder.

Jeg har boet i Schweiz i fire år, hvor jeg arbejdede som au pair i et år og senere som serviceassistent i en mindre restaurant. Her har jeg fået et stærkt og robust indblik i interkulturelle anliggender samt det Schweizertyske sprog og samfund. Har også arbejdet som Cabin Attendant i fire år.

Mit kandidatspeciale er skrevet indenfor HR- og arbejdsmiljøområdet og omhandler mangfoldighedsledelse af personer med særlige behov, (disability management) -specielt indenfor psykosociale problemstillinger, og hvordan ledere kan inkludere og fastholde sådanne medarbejdere bedst. Perioden gav mit et dybt indblik i psykisk arbejdsmiljø og forskningen på området, nationalt og internationalt.

ARTIKLER