Hvem vi er

Redaktion

skaermbillede-2016-11-09-kl-20-26-47

Redaktionsassistent: Nanna Godthåb Nielsen

Nanna har en kontoruddannelse med speciale i offentlig administration fra Retten i Aalborg. Hun læser på nuværende tidspunkt erhvervsjura på Aalborg Universitet, hvor hendes juridiske interesseområder er persondataret og international skatteret. På det udenrigspolitiske område er Nanna særligt optaget af amerikansk sikkerheds- og forsvarspolitik. Læs mere om Nanna her

Redaktionsassistent: Simon Rasmussen

Simon har (snart) en bachelor i statskundskab fra Aarhus Universitet. Han er ansvarlig for udarbejdelsen af rapporter, samt at assistere redaktionen og opdatere de sociale medier. Hans interesseområder er især udviklingsarbejde, samt konflikter og deres betydning i tredjeverdenslande. Læs mere om Simon her.

 

 

Redaktionsassistent: Gita Maria Thomassen

Gita har en bachelor i Nordisk Sprog og Litteratur fra Aarhus Universitet og er uddannet fra den svenske forfatterskole Litterär Gestaltning på Göteborgs Universitet. Hun har arbejdet med kommunikation og sociale medier for Aarhus Litteraturcenter og holder sig ajour med udviklingen indenfor Social media management.  Læs mere om Gita her.

 


Kommunikation og Marketing

Kommunikationsansvarlig: Nicolai Nygaard Petersen

Nicolai er uddannet cand.ling.merc. (engelsk og europæiske studier) fra Copenhagen Business School. Nicolai skrev speciale om europæisk sikkerhedspolitik og relationerne til Rusland efter Ukrainekrisen. Desuden har Nicolai tidligere været politisk praktikant ved den danske ambassade i Helsinki. Læs mere om Nicolai her

 

sausan-2

Kommunikationsassistent: Sausan Mersoumi

Sausan har en B.S.c i Europæiske Studier fra Syddansk Universitet og læser på nuværende tidspunkt til en M.Sc i Internationale Relationer og Europæiske Studier på Aalborg Universitet. Sausan har erfaring inden for blandt andet PR/Marketing, projektledelse og eventkoordinering.